Mardent organiseert speciaal voor Tandtechnische labs een leuk en informatief evenement. Bjorn Roland, tandtechnicus, vertelt u meer over de mogelijkheden met KATANA™ Zirconia,

Meldt u aan voor het KATANA™ Kart Event

En ontdek de voordelen van KATANA™ Zirconia Multi-Layered voor uw lab!

De vraag naar monolithisch kroon en brugwerk neemt sterk toe. Begrijpelijk, want hiermee is het mogelijk om een kwalitatief goede en betaalbare kroon of brug te leveren (met een goed rendement). Met de komst van het originele KATANA™ Zirconia Multi-Layered is de voorspelbaarheid van de esthetiek fors verbeterd en worden veel gehoorde bezwaren van volledig zirkonium werkstukken weggenomen.

KATANA™ Zirconia Multi-Layered is het  eerste zirkonium met een ingebouwd kleurverloop. Als distributeur weten wij als de beste hoe u met deze producten een optimaal resultaat kunt bereiken. Deze informatie delen wij graag met u. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van KATANA™ Zirconia Multi-Layered voor uw lab? Meldt u aan enkom naar ons KATANA™ Kart Event.

Op vrijdag 30 juni organiseren wij een kennismakingsmiddag, speciaal voor tandtechnische labs. Tijdens deze middag woont u drie korte presentaties bij en beantwoorden wij uw vragen over KATANA™ Zirconia Multi-Layered. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje én kunt u op de kartbaan te laten zien dat u ook op sportief gebied De eerste. De Beste! bent.

Klik hier om u aan te melden.

Mardent B.V. | Molstraat 36 | 4826 KA Breda | T +31(0)76 587 6969 | F +31(0)76 581 0021 | info@mardent.nl